Uppdatera mera

Tycker att mina kompisar där hemma borde uppdatera sina bloggar lite oftare (Jennifer, du sköter dig fint, men dom andra tjejerna....ni vet vilka ni är)
Dels för att jag vill veta vad ni har för er, men även för att jag ska ha nåt att läsa när jag har tråkigt. Så, sätt fart nu. BLOGGA!

Annars då? Lillasyster fick en iPad mini i födelsedagspresent av mamma och pappa. Bortskämd unge much? Finns det något hon inte har?

Lisa och Roman kom över igår för ännu en playdate. Och till både min och Lisas förvåning så lekte Natalya och Roman jättebra ihop!! Jag var helt chockad, för våra playdates brukar annars se ut som så att Natalya sitter bredvid mig och säger "Besis, Besis, I'm hungriii, I'm hungriiii" och sen ändå inte äta av sitt morning tea, medans Roman leker själv i Hunters rum.
Det kan ha berott på att jag hade ett litet snack med henne innan om att hon måste leka också, inte bara sitta med mig, jag hoppas det i alla fall. För det betyder ju att hon lyssnar och tar till sig. Lillfian, hon har utvecklats så mycket sen jag först kom hit.

Idag har Hunter en kompis här, så jag och Natalya roar oss själva. Ska försöka hinna med och dammsuga idag med, lite grann åtminstone. Imorgon är det fredag och jag är ledig, woho! Jag ska bara vara ledig. Leta efter lite souvernirer och så. Blir nog bra!

Nya Zeeland | | 2 kommentarer
Upp