Julafton

God jul på er där hemma!
Nu är julfirandet över för min del, men det känns bara bra. Har inte haft någon julkänsla alls detta år ändå.
Min julafton var i alla fall så bra som den kunde bli på andra sidan jordklotet, tillsammans med 5 fina vänner. Vi lagade mat halva dagen, sedan åt och drack vi andra halvan. Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv, ägg och lax var några av rätterna på vårat svenska kiwi-julbord. Och det var riktigt gott! Sarah, vår amerikanska VEGAN åt av allt, hon tog t.o.m om av köttbullarna och det tycker jag säger en hel del!
Vi lekte lekar och hade julklappsbyte. Mysigt!

Imorse skypade jag med min fina familj hemma i Sverige, och ja, jag önskar verkligen att jag hade kunnat vara där med dom. Få och ge julklappar och allt det där. Jag är glad att jag får fira påsk med dom i alla fall!

Dagen idag kommer mest bestå av packning och städning, möjligtvis att vi åker hem till Sarah och har en BBQ, men vädret ser inte så lovande ut.
Erika och Coline har sovit här hela helgen och tidigt imorgon bitti åker vi till Auckland airport för att ta flyget till Christchurch. Jag är jättenervös och supertaggad på denna resa! Vi har bara bokat en bil, inget vandrarhem eller något annat boende, så vi får se var vi hamnar. Leva lite farligt så där.
Så, det här blir sista blogginlägget innan 7 januari, när jag kommer tillbaka till Auckland igen.

Hoppas ni har haft och får en fortsatt bra jul och gott nytt år! Vi hörs 2013!

Nya Zeeland | | Kommentera
Upp