father father father help us, send some guidance from above

igår tog jag och mattias oss i kragen och tittade på the social network. vi har liksom aldrig riktigt orkat se den innan. den var väldigt speciell. kanske ingen sån movienight film, men den var jävligt intressant.
idag tittar vi på sanningen om rödluvan. en animerad film, typ parodi på rödluvan. den handlar om the true story behind rödluvan. hela filmen börjar med att alla huvudkaraktärerna, dvs. rödluvan, vargen, mormor och skoghuggaren blir arresterade. tänker inte gå igenom hela handligen, men so far so good! vi somnade liksom ifrån den tidigare. he he. ska fortsätta titta nu.
är fett sugen på soppa! (helt random så, men minestrone vore gott)

imorgon åker jag och älskling äntligen(!!!) till linköping, och cloetta! kommer komma hem med massor av kexchoklad och center och jag vet inte allt! det bådar inte gott. men sen blir jag hälsofreak veckorna fam till påsklovet. det är bra. visst? funderade först på att köra nån sån detoxvecka, men det känns så jobbigt att laga all maten själv och jag tror inte att mamma är så pepp på att laga två olika middagar varje dag. (och pappa är sämst på att laga mat, ifall ni genusmedvetare därute undrade varför just mamma ska laga maten. det enda pappa kan laga är pannkakor eller makaroner och köttbullar. jag skojar inte)

okej detta inlägg blev kanske extremt onödigt och tråkigt att läsa. ville egentligen bara informera er om cloetta. men när jag väl börjat skriva har jag svårt att sluta.

hoppas det är lugnt. HARE!

Vardag | | Kommentera
Upp