St. Lukes

Dagen idag har varit bra, inte alls så jobbig som annars, även om jag vaknade 40 min tidigare än vanligt för att Natalya är så vansinnigt morgonpigg. När hon vaknar så går hon inte ut ur sitt rum som vanliga barn gör, hon knackar först på sin dörr ett antal gånger, sedan öppnar hon den och ropar: Where aaaare you, Besis? Where aaaaare you, Besis? Where aaaaaaaaaaaaaaaaare you, Besis?
Och så går hon på repeat om och om och om igen tills någon svarar. Besis, det är jag. Om hennes mamma eller pappa har lagt henne så är det ju dom hon ropar på.

I alla fall, jag gjorde i ordning frulle åt barnen som vanligt, körde Hunter till skolan, åkte till St. Lukes med Natalya och köpte presenter att ta med hem, bjöd henne på en smoothie, åkte till the supermarket och handlade mat, kom hem, dammsög hela huset, gav henne lunch, la henne, kollade tv tills hon vaknade, hämtade upp Hunter och åkte till St. Lukes igen. Där fikade vi och kollade på ännu mer presenter. När vi kom hem lagom till middagen tog deras pappa över, så jag gick på en PW. Sedan spenderade jag kvällen med att slå in paket och börja sortera bland mina väskor. Det är ju snart dags att börja packa!

Ja, men det var en bra dag tycker jag. Den gick fort, men det gör väl dagarna alltid när man har fullt upp?

Måste även berätta att det var en hajattack här i Auckland igår, en man blev ihjälbiten av en vithaj. Hajar är annars väldigt ovanligt i Nya Zeeland, den senaste hajattacken var för 37 år sedan. Det läskiga är att några av mina kompisar var där och surfade när det hände. Och min värdmamma kände han som dog. Riktigt jäkla obehagligt. Usch.

Hoppas ni mår bra!

Nya Zeeland | | 3 kommentarer
Upp